Futuro Ultra Performance Kniestabilisator Xl

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhalen in een afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De FUTURO™ Ultra Performance kniestabilisator is ontworpen om uw geblesseerde knie te ondersteunen met matige stabiliserende steun. Deze comfortabele kniebrace is gemaakt van gebreide stof die in vier richtingen rekbaar is en heeft een gelring die uw knieschijf omsluit. Hij zorgt voor gerichte compressie rond uw blessure. Laterale stabilisatoren bieden extra steun en de siliconen afwerking zorgt voor een blijvende pasvorm, zelfs tijdens intensieve trainingen. Ademende eigenschappen laten zweet ontsnappen en het gestroomlijnde ontwerp is comfortabel om de hele dag te dragen. Kies dus voor de FUTURO™ Ultra Performance kniestabilisator en blijf actief.

Samenstelling

Siliconen, Staal, Nylon, Polyester, Elastaan, Polyethyleen

Indicatie

Hoogwaardige kniestabilisator met ademend, 4-zijdig stretch breisel die zorgt voor een comfortabele, op maat gemaakte pasvorm en niet wegglijdt, zelfs niet tijdens sportactiviteiten. Biedt de hele dag ondersteuning bij verstuikingen, verrekkingen, zowel mediale als laterale steun.

Contra indicatie

Stop het gebruik en raadpleeg een arts bij ongemak of pijn, of als de pijn/het ongemak aanhoudt of verergert

Gegevens
CNK4354973
Fabrikanten3M Belgium
MerkenFuturo