Lepivits Epa/dha+ Forte Caps 90

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhalen in een afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

EPA-DHA Forte van LEPIVITS bevat een omega-3 rijke visolie geconcentreerd in de meervoudig onverzadigde vetzuren EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (doco- sahexaeenzuur). De olie wordt gemaakt van wilde ansjovis en sardines en is gecer- tificeerd (Omegatex) als zijnde vrij van zware metalen en giftige additieven. De olie wordt gewonnen uit een duurzame visserij met het label "vriend van de zee". Omega-3 is betrokken bij tal van biochemische functies.

GEZONDHEIDSCLAIMS

- Docosahexaeenzuur (DHA) draagt bij tot een normale hersenfunctie;

- Eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur dragen bij tot een normale hart- functie en de instandhouding van een normale bloeddruk;

- Eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA) dragen bij tot de instand- houding van normale triglyceridengehalten in het bloed.

VOORDELEN VAN DE FORMULE

- Visolie 1000mg getitreerd met EPA 35% & DHA 25%;

- Bron van gecertificeerde wilde ansjovis en sardines van een "vriend van de zee" duurzame visserij;

- Gecontroleerd zonder zware metalen;

- Formule gestabiliseerd met natuurlijke antioxidanten (vitamine E en vitamine Vita- heess E) - TOTOX-index lager dan 10;

- Zachte capsules die gemakkelijk zijn in te nemen en goed worden verteerd.

Gebruik

1 tot 3 capsules per dag met een glas water tijdens de maaltijden.

Samenstelling

Ingrediënten:

Visolie getitreerd in EPA en DHA - capsule omhulsel: gelatine, bevochtigingsmiddel: glycerol - Vitamine E (D-alfa tocoferol) - antioxidanten (Vitaheess E sf plus): extract rijk aan tocoferolen, propylgallaat, ascorbylpalmitaat.

Voedingswaarde informatie: 1 caps R%*

Visolieconcentraat

1000mg

EPA 35% & DHA 25%

-

Natuurlijke vitamine E 67% (D-alfa tocoferol)

5mg 42.5
Vitaheess E sf PLUS (antioxidantenmengsel) 0,2mg
Indicatie

AANBEVELINGEN

Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl en is geen geneesmiddel. Informeer uw arts en/of apotheker als u gelijktijdig andere geneesmiddelen gebruikt. Buiten bereik van kinde- ren bewaren. Bewaren bij kamertemperatuur en op een droge plaats. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Contra indicatie

VOORZORGSMAATREGELEN BIJ GEBRUIK

15 dagen voor de operatie en tijdens het laatste trimester van de zwangerschap opschorten. Raadpleeg een arts indien u anticoagulantia inneemt. Allergeen: bevat vis. Als u allergisch (overgevoelig) bent voor de werkzame stoffen (vis).

Gegevens
CNK3738507
FabrikantenLepi Vits Belgium
MerkenLepivits
Breedte63 mm
Lengte112 mm
Diepte63 mm
Hoeveelheid verpakking90