Arsenicum Iodatum 9ch Gr 4g Boiron

Geneesmiddel
Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Afhalen in een afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Arsenicum Iodatum is een homeopathische verdunning die verlichting geeft bij huiduitslag, droog, branderig, roze, met kleine schilfertjes. De pellets smelten in de mond en kunnen onderweg worden ingenomen, geen voedsel of water nodig. Ze worden geleverd in een gemakkelijk te doseren tube van ca. 80 pellets (16 doses). De enkelvoudige geneesmiddelen van Boiron zijn ideaal voor volwassenen en kinderen en bevatten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, zoetstoffen of conserveringsmiddelen. Gebruik altijd volgens de aanwijzingen op het etiket, tenzij anders voorgeschreven door uw arts.

Indicatie

Droge, branderige, roze uitslag met kleine schilfertjes.

Gegevens
CNK3100161
FabrikantenBoiron
MerkenBoiron
Breedte17 mm
Lengte60 mm
Diepte15 mm